Jos haluat ostaa lotto netissä liput

Aikaa ennen Internetin käytön laajentamista, arpajaisten lippujen ostaminen offline-tilassa oli paljon aikaa vieviä prosesseja: pelaajien olisi osallistuttava osallistuvaan vähittäiskauppiaaseen, täytettävä lipun liput ja maksa, ja sitten katsella televisioidun vedon selvittää, ovatko heidän onnensa mennyt. Arpajaisten pelaaminen verkossa on tietyillä tavoilla paljon helpompaa (mukavuuden kannalta), mutta muilla tavoin monimutkaisempia, koska tarjottavien ominaisuuksien ja tarjottujen pelien valikoima on kasvanut huomattavasti. Seuraavassa luetellaan tärkeimmät erot online- ja offline-arpajaisten välillä.

Lotto-myyntipiste

Kuten edellä on todettu, yksi keskeisistä eroista offline-tilassa ja online-pelissä on paikka, jossa ostat lippusi: myymälässä tai omalla verkkosivustolla, esimerkiksi National-Lottery Kun ostat offline-tilassa, asennuksessa on hyvin vähän (vaikkakin jotkut Yhdistyneen kuningaskunnan jälleenmyyjät voivat pyytää ID: tä tarkistamaan, että asiakkaat täyttävät 16 vuoden ikärajan). Sitä vastoin kun pelaat verkossa, käyttäjien on rekisteröidyttävä tilille ja toimitettava henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimi, osoite, syntymäaika, sukupuoli ja sähköpostiosoite sekä veloituskorttitiedot maksujen käsittelyyn.

Lotto-turva ja ilmoitukset

Toinen merkittävä ero on turvallisuuden ja varmuuden taso saatavilla verkossa. Esimerkiksi jos ostat arpajaiset lippua myymälässä ja hukkaa sen jälkeen, on erittäin vaikea todistaa voitto ja vaatia palkintoa. Samoin, jos pelaaja unohtaa tarkistaa vedon tulokset, he eivät myöskään voi vaatia palkintoaan voiton sattuessa. Toisaalta online-arpajaislokerolla on pysyvä digitaalinen tietue kaikista tapahtumista ja numeroista, ja pelaajat saavat tavallisesti sähköpostiviestit 24 tunnin kuluessa, jos he ovat voittaneet palkinnon ja varat siirretään usein suoraan heidän tili. Poikkeuksena tähän on, jos pelaajat kaappivat jackpotia tai muuta suurta palkintoa – tämä yleensä edellyttää, että voittaja joko kerää palkinnon henkilökohtaisesti tai hyväksyy toimituksen sekillä.

Online Lotto kätevä ominaisuuksia

Ostamassa arpajaisten lippuja verkossa tulee hyötyä useista kätevä ominaisuuksista, kuten

Kyky tallentaa ja toistaa lippuja suoraveloituksella. Esimerkiksi Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisen arpajaisuuden avulla pelaajat voivat pelata leikkiä, valita heidän suosikkiluettelonsa ja toistaa sitten nämä numerot joko kiinteäksi viikoksi tai jatkuvasti suoraveloituksen kautta. Tämä säästää pelaajia vaivaa muistaa tulevan joka viikko, tai on muistettava suosikki numeron yhdistelmiä.

lotto

Kyky valita satunnaistetut numerot napin painalluksella. Vaikka jotkut kaupassa olevat arpajaiset voivat tarjota tätä toimintoa, on paljon helpompaa valita satunnaisesti numerot verkossa. Esimerkiksi, kun pelaat UK: n National Lottery -tapahtumaa, kaikkien tulokkaiden täytyy tehdä klikkaamalla “Lucky Dip” numeronvalinnalla
Kyky pelata kaikilla tasoilla ja liikkeellä. Tietenkin, koska ei tarvitse käydä kauppaa ostamaan lippuja, verkkopelaajien on helppo pelata aina, kun he valitsevat – ja kiitos arpajaisten mobiilisovellusten, kuten Buy and Scan -ohjelmien, käyttöön älypuhelimille ja tabletteille. sisällyttää päivittäiseen työhön. Ison-Britannian kansallisen arpajaisen tapauksessa Apple- ja Android-laitteille on tarjolla sovelluksia, joiden avulla pelaajat voivat ostaa lippuja, tarkistaa tuloksia ja hallinnoida tilit liikkeellä.

Tyypit Online Lotto Pelit

Isossa-Britanniassa verkkopelaajilla on mahdollisuus päästä maan neljään päähän National Lottery -sivuston kautta – Lotto, EuroMillions, Thunder Ball ja Lotto Hotpicks. Eräs keskeinen ero offline-kokemuksesta on kuitenkin tarjolla tarjottavien naarmuuntumisvaihtoehtojen valikoima: online-pelaajat löytävät erittäin laajan valikoiman “instant win” -tapoja, joista voit valita (enemmän kuin mitä odotat ostaessasi) – ja toisin kuin kaupassa, ei ole vaaraa siitä, että suosikkikorttisi on loppu.

Globaalit mahdollisuudet

Toinen verkossa pelaamisen keskeinen etu on mahdollisuus osallistua arpajaisiin ympäri maailmaa, joista osa (kuten Mega Millions, Italian SuperEnalotto tai Espanjan La Primitiva -veto) rutiininomaisesti kerää valtavia jättipotteja. Lotto-concierge-sivustot, kuten TheLotter, GiantLottos ja LottoLand, työskentelevät lähettämällä paikallisia toimihenkilöitä ostamaan lippuja kyseisessä maassa ulkomaille pelaajien puolesta tai toimimalla vedonlyöntipalveluna, jolloin pelaajat valitsevat numeronsa ja panostavat tehokkaasti lopputulokseen (ilman tosiasiallisesti lipun ostamista).

Nämä verkkosivustot tarjoavat myös mahdollisuuden liittyä online-syndikaatteihin suurimmista merentakaisista piirroksista (joissa pelaajat ostavat osakkeita vastineeksi osan voitoista), jotka voivat lisätä yksilöiden mahdollisuuksia voittaa kollektiivisen ostovoiman ansiosta – ilman työtä ja hallinnoija, joka osallistuu offline-yhteisyhdistyksen järjestämiseen.

Comments are closed.